Selecteer een pagina

Leef je Passie

Ik help je natuurgeneeskundig, psychosociaal en lichaamsgericht via coaching, trainingen en behandelingen  fysiek, mentaal als emotioneel op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven.

Slaap weer heerlijk door, sta vrolijk op, voel je gemotiveerd.

Heb weer zin in je werk en kan de veranderingen om je heen met gemak hanteren.

Kijk weer met plezier naar jezelf in de spiegel en voel je energiek.

Leef weer echt je leven.

 

 

Ik was zo rond de 45 jaar, had alles goed voor elkaar, een goede baan, een lieve man en financieel goed geboerd. Ik deed wat van me werd verwacht; iedere dag werken, gezellig met vrienden en familie etc. Dan gebeurt het; een grote verandering die ik zelf niet zag aankomen. Het overkomt je. Alles wat ik had geleerd of hoe ik was opgevoed of wat ik dacht dat hoorde paste niet meer. Ik was de weg en/of mezelf kwijt of anders gezegd, ‘Had ik het wel zo goed voor elkaar?’ Ik was ingeslapen, onzeker geworden, had geen doel, dus ook geen uitdaging en geen energie. Op het juiste moment ontmoette ik Leef je Passie. Ik ben nogal eigenwijs en niet makkelijk te overtuigen. Toch is Ingrid in staat geweest me te helpen. Ze is geduldig, heeft een luisterend oor en veroordeelt niet, hoe raar mijn gevoelens ook waren. Dat geeft vertrouwen. Na een sessie bij Ingrid had ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kon. Geweldig! Met diverse technieken heeft ze ertoe bijgedragen dat ik mijn kracht en het geloof in mezelf en mijn energie weer terug heb. Ik weet weer wat ik wil en realiseer me dat er nog zoveel meer uit het leven te halen is dan dat ik dacht. Zonder haar hulp zou ik nog in die donkere tunnel zonder lichtpuntje zitten.

AM

Manager Verkoop Binnendienst, Maastricht

Mijn vriend en ik wilde graag een kat als huisdier, maar ik WAS allergisch voor o.a. katten. Door de behandelingen van Ingrid ben ik van deze allergie af en zijn we trotse eigenaren van een boerderijkat.

RS

Architect, Maastricht


Na een heftige periode in mijn leven begon ik alles weer terug op de rails te krijgen. Ik had andere prioriteiten, andere wensen en behoeften gekregen. Ik wilde kiezen voor mezelf, maar wist niet hoe of wat ik wilde. Na een tijd van denken en zoeken kwam ik bij Leef je Passie terecht. Ingrid heeft me geholpen om weer duidelijk zicht te krijgen op alles en dit in perspectief te zien. Nu zit ik lekker in mijn vel, weet ik wat ik wil en hoe er naar toe te gaan. Maar het belangrijkste van alles is dat ik nu weer weet te genieten van het leven en van de reis.

ES

zorgverleenster gehandicapten, Heerlen

Mijn ogen bleven tranen. De huisarts had me al verschillende middeltjes hiervoor gegeven, maar het ging niet over. Na diverse behandelingen bij Leef je Passie kan ik nu weer gewoon uit mijn ogen kijken.

JH

productiemedewerker, Heerlen

Vanaf het begin voelde ik me thuis bij Ingrid. Door het gedegen intakegesprek heeft ze maatwerk kunnen leveren. Ik weet nu hoe bij mezelf te blijven en begrijp de reden beter waarom ik tegen bepaalde angsten aan liep. Het mooie is dat haar kennis zo divers en groots is dat ze ter plekke kan switchen van de ene oefening naar de oefening die ik op dat moment meer nodig heb. Heerlijk dat alles onder 1 dak zit.

SH

Boekhoudkundig medewerker, Landgraaf

Jaren kamp ik al met rugklachten. Een hernia-operatie heeft verlichting gegeven, maar de rug blijft gevoelig. Door de behandelingen bij Leef je Passie loop ik weer recht en heb nergens meer last van.

MG

Secretarieel Medewerkster, Heerlen

Ik voel mij heel gelukkig en dankbaar tegenover Ingrid dat ik juist deze cursus heb kunnen volgen. Haar deskundige wijze van aanpak en hun professionele begeleiding is voor mij een sluitstuk van een gemis waarnaar ik voor mijzelf op zoek was maar nergens vond. Iedereen werd aangemoedigd zijn/haar issue te verwoorden, te uiten en altijd met nodige respect voor de cursist.

Nooit gedacht dat een buikgevoel je zo hard naar de waarheid kan leiden en nooit gedacht dat je hoofd je zo hard kan misleiden, wel gevoeld dat je vanuit je hart zo puur kan manifesteren. Hoofd, hart en buik worden op 1 lijn gezet. En vertrouw er maar op want dat evenwicht geeft een juiste richting aan in je leven.

Het is boeiend, het is verhelderend en door een duidelijk opgebouwde en onderbouwde theorie voor iedereen te volgen. Toepassingen en oefeningen zijn nooit ver weg en ze bieden het inzicht in jouw ‘secrets of life’ die jouw levenswijze een andere richting (ten goede) doet uitgaan. Een kleine tijds-en financiële investering nu geeft op termijn een onschatbare waarde aan jezelf. De achteraf toegestuurde oefeningen, tekst en filmpjes zijn een grote hulp om met de leerstof bezig te blijven. De datum van de online meeting was een stok achter de deur om de draad opnieuw op te nemen. Een onschatbare meerwaarde! 

MS

Kantoorbediende, Leuven

Door kanker geveld kreeg ik na chemo en operatie de chemotabletten bij bestraling. Emotioneel was ik een wrak, maar Ingrid heeft me weer anders naar de wereld leren kijken, waardoor ik weer positief in het leven sta. De chemotabletten zorgen voor rode handen en voeten met strak gespannen huid. Door gebruik te maken van soort van scan apparatuur en behandeling trok de roodheid uit mijn handen en voeten. Geen strak gespannen en pijnlijk gevoel meer. Echt een geweldige aanvulling bij het traject dat ik in het ziekenhuis volg.

WS

Manager, Heerlen

Contactgegevens

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
NL-6416 CB Heerlen

Telefoonnummer: 0623907025

E-mailadres: ingrid@leefjepassie.com

Website: www.leefjepassie.com