Selecteer een pagina

JW Communicatie

JW Communicatie levert redactionele ondersteuning. Van tekstproductie tot hoofdredactie en van webredactie tot eindredactie. Laat je boodschap horen en je producten zien. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Samenwerken met Jos betekent weten waar je aan toe bent en een goed product krijgen. Jos heeft meerdere keren artikelen geschreven voor verschillende klanten van ons. Zeer prettig is dat Jos je op de hoogte houdt (je hoeft niet zelf iedere keer te vragen wat de status is van lopende projecten), hij komt afspraken na en is flexibel. Kortom, prettig om mee samen te werken!

Maartje Koelewijn-Sluijs

Contactgegevens

JW Communicatie
Kempkensweg 19
6371 BR Landgraaf

Bezoekadres:
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen

T: 085-3011056
E: contact@jwcommunicatie.nl

Website: www.jwcommunicatie.nl